Travel Essentials

Door de afgelopen zonnige dagen komen de zomerkriebels weer helemaal boven.
We gaan allemaal graag op reis en daar hoort als vrouw meestal een grote koffer bij.. Deze musthaves mogen absoluut niet ontbreken in je bagage!

We starten bij het begin. S'ochtends start je de dag met een goede reiniging van je gelaat en smeer je best een lichte dagcrème met SPF factor voor een diepe hydratatie en bescherming doorheen de dag. Ik hou er van om s'ochtends te douche en de dag helemaal fris te beginnen, nadien smeer ik mijn hele lichaam alvast in met mijn zonnebescherming om ten alle tijden beschermt te zijn. Uiteraard herhaal je dit verschillende keren doorheen de dag afhankelijk van welke zonnebescherming je gebruikt. Denk er aan dat je niet met chemische zonneproducten in de zee gaat.. hierdoor beschadig je het mooie koraal en dat zou toch echt spijtig zijn, niet?

Wanneer de avond van start gaat en je je klaarmaakt om lekker te dineren is het belangrijk dat je op vakantie extra aandacht besteed aan de verzorging van je haren. Chloor, zeewater en de zon hebben een slechte invloed op je haren en zorgen ervoor dat ze uitdrogen & sneller beschadigd geraken. Een voedende of herstellende shampoo en masker houd je haren in top conditie! Vergeet tijdens het douche ook niet opnieuw je gelaat te reinigen, zo verwijder je alle vuilrestjes van doorheen de dag & de restjes van je zonnebescherming. Wanneer je haarmasker inwerkt kan je multitasken en ook een gelaatsmasker aanbrengen, zo geniet je van een uitgebreide verzorging zonder tijdverlies.. beter nog, tijdens het inwerken van je maskers kan je je lichaam peelen, zo verwijder je alle dode huidcellen & geniet je nadien nog langer van je mooi gebruinde huid!

Als laatste sluit je je beautyroutine af met je favoriete nachtverzorging als basis voor je make-up & een hydraterende lichaamsverzorging om het vochtgehalte van je huid op peil te houden. Wanneer je natuurlijke golven of krullen in je haren hebt kan je eenvoudig gebruik maken van een salt spray voor een mooie beach-look!

Wist je dat het op vakantie makkelijker is om een goede verzorgingsroutine op te bouwen? Hier heb je voldoende tijd om jezelf eens te verwennen en ontdek je welke manieren voor je het best werken. Hieronder vind je mijn musthaves voor op vakantie en uiteraard gaan de Renew + Protect softgels van Bend Beauty & de Eau De Toilette van Authentic Beauty mee in mijn bagage!

Skin

Body

Hair

Sunprotect

XOXO Naomi

Nutricosmetica

Het belang van een goede SPF factor

Blonde Haren

Waarom is een goede huidverzorging nu zo belangrijk?

Wie ben ik?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x