Nutricosmetica

Ben jij een echte beauty queen?
Dan heb je zeker al gehoord van nutricosmetica, aka beautysupplementen!

Nutricosmetica heeft zijn intrede gemaakt in de beautywereld en is vooral gericht om de gezondheid van je huid te verbeteren. Door de jaren heen is er veel verandert en wat zijn we allemaal benieuwd naar wat de toekomst ons zal brengen.. ja toch? Nu heeft alles zijn voor en nadelen maar deze hele evolutie heeft natuurlijk niet enkel goede veranderingen te weeg gebracht. De zonnestralen zijn veel intenser & schadelijker, de lucht is vervuilt, onze voeding is verandert, we werken harder en hebben een uitgezet 'sociaal' leven. Dit wil zeggen dat onze huid ook meer nodig heeft en je niet alle huidproblemen kan aanpakken met enkel smeren. Wist je trouwens dat je huidkanker, vroegtijdige veroudering of pigmentvlekken kan vermijden en verbeteren met een goede huidverzorging? Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en moet elke dag opnieuw allerlei schadelijke factoren doorstaan, je kan niet zomaar een nieuwe huid kopen of ze veranderen.. Een goede lichaamsverzorging van jongs af aan is dan ook ontzettend belangrijk want wanneer bepaalde huidproblemen aanwezig zijn kan je ze enkel verbeteren en niet voorkomen. Skinvestment is de perfecte omschrijving hiervoor. Wanneer je 'investeert' in je huid zal je wel een verschil voelen bij het gebruik maar het grootste resultaat zie je pas jaren nadien omdat jij dan nog een strakke, gezonde huid zal hebben in tegenstelling tot degene die geen waarden hechte aan huidverzorging & waar je wel verschillende tekenen van veroudering zal opmerken.
Je bent dus nood te jong om je huid te verzorgen!

BEAUTY FROM WITHIN

Het is een cliché maar echte schoonheid zit vanbinnen in en dat is ook echt waar. De beautysupplementen van Bend Beauty zijn op basis van natuurlijke ingredienten en leveren schitterende zichtbare resultaten.
Tijdens het ouder worden krijgen we meer last van ontstekingen en vrije radicalen waardoor we vaker ziek worden en last krijgen van andere ongemakken.. In combinatie met een ongezonde levensstijl van slechte voeding, stress, slaapgebrek, te weinig beweging en te veel blootstelling aan de zon creëer je een slecht huidklimaat en dat zal je huid sneller zichtbaar verouderen. Wanneer je enkel schoonheidsproducten smeert beperk je je tot het verzorgen van de buitenkant van je huid, maar beautysupplementen creëren een totale oplossing voor een gezonde huid. De krachtige ingrediënten verbeteren je huidklimaat waardoor herstel, veerkracht en de functie van je huid verbetert van binnenuit. Wat Bend Beauty nu net onderscheid van andere nutricosmetica is UVA en UVB bescherming! Topische zonnebrandcrèmes zijn een must, maar zijn niet voldoende.. hun studie toont aan dat een dagelijkse portie van de Renew + Protect de weerstand van de huid 39% verhoogt tegen UV-stralen in slechts 4 weken en 84% in 8 weken. Beeld je in wat dit kan betekenen wanneer je de beautysupplementen onafgebroken gebruikt voor 6 maanden of langer?
Ik startte zodra ik de eerste levering had ontvangen en ben suuper benieuwd naar het resultaat, hou zeker sociale media in de gaten!

Ontdek de ingrediënten en wat ze juist verbeteren in je huid:

Omega-3 vetzuur EPA (1050 mg) en DHA (350 mg)
- Wilde ansjovis, sardines, makreel, haring
- Formule met een hoog EPA-gehalte voor echte huidresultaten
- Voldoet aan hoge normen voor kwaliteit en zuiverheid
- Verhoogt de drempel van zonnebrand door UV

Omega-6 vetzuur GLA (120 mg)
- Komkommerhuid
- Versterkt de functie van de huidbarrière

Luteïne (5 mg) en Zeaxanthine (2,5 mg)
- Antioxidanten, afkomstig uit goudsbloem en paprika
- Beschermt de huid tegen vrije radicalen

Vitamine D3 (1000 IE)
- Dezelfde vorm als die de huid van nature aanmaakt in zeer absorbeerbare oliebasis
- Verlicht symptomen bij psoriasis en atopische eczeem


BEFORE & AFTER

Travel Essentials

Het belang van een goede SPF factor

Blonde Haren

Waarom is een goede huidverzorging nu zo belangrijk?

Wie ben ik?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x