NIEUW! Care Cut

The Care Cut is een nieuwe, revolutionair knipconcept waarbij het haar met een elektrisch verwarmde schaar geknipt wordt voor langdurig voelbare gezonde haren.

Het maakt de haren mooi, sterk en verzorgd tot in de punten.

Door verschillende invloeden van UV-straling, mechanische en/of chemische belastingen zoals de haardroger, stijlen en haarkleuringen worden de haren vaak dof, broos en beginnen de uiteinden te splitsen. Bij een Care Cut worden de punten tijdens het knippen opnieuw verzegeld en blijven de natuurlijke vocht- en verzorgende stoffen in het haar behouden. Het verzorgt je haren en bevordert de sterkte & duurzaamheid waardoor het er gezond en beter zal uitzien.

Hoe werkt de Care Cut?
De Care Cut schaar wordt elektronisch aangestuurd en zachtjes verwarmd. De warme mesjes sluiten het haar onmiddellijk tijdens het knippen en de keratine van je haren wordt over het snijvlak verdeeld.
Hierdoor voorkom je dat het haar uitdroogt, broos wordt en afbreekt.

Heb ik onmiddellijk een optimaal effect?
Je zal vanaf je eerste Care Cut onmiddellijk een goed effect ervaren maar bij heel beschadigde haren zal je de behandeling een aantal keer moeten herhalen voor het optimaal resultaat. We werken steeds verder op het eerder bekomen resultaat zodat de punten permanent gezond blijven en je haren beter kunnen groeien.

Is de Care Cut voor elke haarlengte?
De Care Cut kan op elke haarlengte toegepast worden om beschadiging tegen te gaan. Maar vooral lang haar stelt hogere eisen qua verzorging. Vaak laten klanten hun haar minder snel knippen om langer haar te verkrijgen, maar helaas helpt dit niet en zal in de meeste gevallen het de omgekeerde werking hebben. De haren worden harder beschadigd waardoor nadien vaak meer lengte geknipt zal moeten worden. De Care Cut voorkomt dat het haar breekt en helpt het haar sneller lang te worden, er hoeft ook niet altijd in de lengte geknipt te worden.

Care Cute onder de microscoop:

Normale snit
De uiteinden zijn niet afgedicht,
de cortex droogt uit
en omgevingsinvloeden
kunnen binnendringen.

Het probleem
Beschadigd, broos haar met
gespleten haarpunten en
een neiging tot breuk
bij de haarpunten.

The Care Cut
Verzegelde haarpunten,
intacte cortex, vocht en verzorgingsproducten blijven
in het haar.


Resultaat:
Verbeterd, lang en groeiend haar, verzorgd en sterk tot in de punten.
Het haar wordt versterkt, volume, glans en elasticiteit worden bevorderd
en het haar blijft bij regelmatig gebruik vrij van gespleten haarpunten.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x