Suikerontharing

Het is een ultieme luxe voor je huid!
Een suikerbehandeling doet meer dan ontharen alleen, het zorgt voor een natuurlijke peeling van je huid en het is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van je lichaam te ontharen met 100% natuurlijke ingrediënten. Suiker maakt de huid zacht, is geschikt voor alle huid- en haartypes en voor de meest gevoelige plaatsen. Omdat de suiker zich vasthecht aan dode huidcellen in plaats van je huid voelt het veel minder pijnlijk aan dan bij klassieke hars behandelingen en verkrijg je het zijde zachte gevoel.

Verminderde haargroei
Door op regelmatige basis te ontharen zal je snel merken dat je haargroei zichtbaar zal verminderen en dat de haartjes dunner en fijner worden na iedere ontharing. Het is aangeraden om 4 tot 6 weken tussen iedere behandeling te laten, zo zorg je ervoor dat al je haren tot dezelfde groeicyclus behoren op verloop van tijd en je gaan last meer zal hebben van korte en lange haartjes. Hierdoor zal je langer haarvrij blijven tot je volgende behandeling.

Voordelen?
- Geen allergische reacties
- Minimum aan roodheid en irritatie
- Minder pijnlijk
- Hygiënischer dan andere ontharingsmethodes
- Geen kans op verbranding
- Geen ingegroeide haren
- Verwijdert korte haartjes
- Slechts 1x per maand ontharen
- Haargroei verminderd
- Haren worden fijner en zachter
- Je huid is gehydrateerd, onthaard en gepeeld
- Je huid voelt zijde zacht aan
- Gemakkelijk te verwijderen met water
- Niet getest op dieren, vegan.

Wat is belangrijk voor de behandeling?
Het belangrijkste is dat je 3 tot 4 dagen voor je suikerontharing niet meer scrubt/peelt, wanneer je dit wel doet zal je huid niet voldoende dode huidcellen hebben en zal de suiker zich niet kunnen vasthechten. Je haren moeten ongeveer de lengte hebben van een rijstkorrel om goed verwijdert te kunnen worden.

Wat is belangrijk na je behandeling?
Er is niet super veel waar je rekening mee moet houden maar ga zeker niet naar de zonnebank of in de zon liggen na je ontharing, je huid zal sneller verbranden. Blijf ook zoveel mogelijk van je onthaarde zone af, het is altijd zoo leuk na je ontharing om die zachte huid te voelen maar wanneer je deze aanraakt kunnen er iedere keer bacteriën van je handen overgaan naar je huid en zo kan je irritatie bevorderen.

Gelaatsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Cryotherapie

Brows & Lashes

Microblading

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x