Cryotherapie

Nu afslanken met blijvend resultaat.
Cryotherapie maakt het mogelijk om plaatselijk vet te verwijderen, je huid opnieuw te verstevigen, cellulitis te verwijderen en werkt als anti-aging behandeling voor het gelaat. Heb je al alles geprobeerd? Vele diëten, veel sporten,.. maar niets helpt om die storende zone aan te pakken? Of misschien heb je net dat duwtje in de rug nodig om goed te kunnen starten en sneller je doelen te behalen.. Het aller leukste aan de behandeling is dat je onmiddellijk zichtbaar resultaat hebt na iedere behandeling!

Wat is cryotherapie? 
Cryotherapie is een toepassing van koude en vindt zijn doeltreffendheid in het creëren van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen zal doen dalen. Door de koude zal het eliminatieproces (apoptose) spontaan starten en zal de temperatuur van je huid in een mum van tijd dalen zonder een koud gevoel. De koude bevordert je bloedsomloop in je huid waardoor ze steviger wordt en terug hersteld naar de oorspronkelijk spanning. Op het einde van de behandeling zijn de vetcellen gekristalliseerd en kunnen ze op de natuurlijke manier afgevoerd worden door je lichaam. De behandeling breekt vetweefsel op een veilige manier af terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Proces:

cryolipolyse werking

Is het resultaat echt blijvend?
Ja! Op het vlak van plaatselijk vet verwijderen kan je de cryotherapie vergelijken met een liposuctie, alleen dan zonder snijden en zonder pijn of herstel periode. Tijdens de behandeling worden iedere keer een heleboel vetcellen kapot gemaakt en afgevoerd door je lichaam, spijtig genoeg zijn vetcellen de enige cellen in ons lichaam waarvan de productie niet afneemt bij het ouder worden. Dus net zoals na je liposuctie, als je een ongezonde levensstijl hebt, zal je op lange termijn merken dat er nieuwe vetcellen aangemaakt zijn.

Wat zijn de effecten op het lichaam en gelaat?
De behandeling zal er in het algemeen voor zorgen dat je bloedsomloop verbeterd en versneld wordt waardoor de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en je calorieverbruik vergroot wordt.

Lichaam:
- Verwijderen van cellulitis
- Verminderen van vetcellen
- Verstevigen en versterken van de spieren en huid
- Her modelleren en afslanking van het lichaam

Gelaat:
- Verstevigen van hals en decolleté
- Verstevigen van weefsels
- Verminderen van rimpels
- Verwijderen van dubbele kun
 

Welke zones kan je behandelen?
Hier kunnen we verstevigend gaan werken of vetophopingen elimineren:
(Op de knieën kan het eveneens ook toegepast worden.)

behandelbare zones met cryo

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Het is moeilijk om op voorhand te zeggen hoeveel behandelingen je nodig zal hebben. Alles hangt af van het gewenste resultaat dat je wil bereiken en hoe je lichaam reageert op de cryotherapie, elk lichaam is anders.
De meeste vrouwen verliezen 2 tot 3 cm per behandeling in tegenstelling tot mannen die gemiddeld 3-5 cm verliezen per behandeling. Na het resultaat van je eerste behandeling hebben we een beter zicht op het aantal beurten dat je nodig zal hebben op je doel te bereiken.

Moet ik iets doen voor of na de behandeling?
Het enige dat je moet doen is voldoende water drinken. Drink dagelijks 1,5 tot 2l, dit zal ervoor zorgen dat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden uit je lichaam. Omdat de afvalstoffen volledig afgevoerd moeten zijn voor de volgende behandeling moet er tussen iedere behandeling waar vetcellen verwijdert worden een tussenperiode van 14 dagen zijn, bij het verstevigen van de huid kunnen behandelingen in een kortere periode toegepast worden.

Interesse?
Maak snel je afspraak voor een proefsessie en ontdek het met je eigen ogen!


Gelaatsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Suikerontharing

Brows & Lashes

Microblading

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x