Make-up

COSMETICA VOOR ELKE VROUW

New CID Cosmetics heeft een duidelijk doel: slimme kleuren ontwikkelen die de schoonheid van vrouwen versterken. Kleuren die geschikt zijn voor alle huidtinten en alle leeftijden. Want elke vrouw moet zich mooi kunnen voelen. New CID Cosmetics luistert naar wat vrouwen willen en baseert daar haar producten op. Al deze producten hebben een hoogwaardige professionele formule. Kwaliteit verzekerd.

De producten van New CID Cosmetics zijn zeer eenvoudig in gebruik en hebben handige features. Denk bijvoorbeeld aan een lipstick met een geïntegreerd lampje en spiegeltje. Daarnaast benadrukt de make-up de sterke kanten van het gezicht en zorgt het voor die ongrijpbare sprankeling. Een stralend resultaat wat voor én door iedere vrouw eenvoudig te creëren is.

Bruidsmake-up
Op deze bijzondere dag wil je niets aan het toeval overlaten, ook je bruidsmake-up niet. Tijdens een proefsessie weken vooraf bespreken we wat je mooi vindt, kijken we welke kleuren en producten jou het best passen, testen we op houdbaarheid en geven we extra schoonheidstips. Zo ben je de dag zelf zeker van je stuk en kun je in alle rust stralen voor je gasten en op de foto’s.

Workshop Dagmake-up
Benieuwd hoe je een natuurlijke dagmake-up aanbrengt? Tijdens de workshop leer je jezelf mooi op te maken en krijg je verschillende tips en trics voor thuis zelf aan de slag te gaan! Volg de workshop alleen of in groep. Bij aankoop van 3 make-up producten is de make-up behandeling gratis!

Gelaatsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Cryotherapie

Suikerontharing

Brows & Lashes

Microblading

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x