Schwarzkopf Professional

A passion for hair.
Schwarzkopf Professional is steeds mee met de laatste nieuwe technologieën op gebied van haarverzorging. In het salon wordt gebruik gemaakt van een geselecteerd deel voor zowel kleuringen als haarherstel.
Na veel uittesten kwam Schwarzkopf bovenaan om je het beste resultaat te bieden op vlak van kleuringen: verzorgend, beschermd en kwaliteitsvol voor je haren. De producten van Blondme zijn dan ook sterk aangeraden om te gebruiken wanneer je blonde haren hebt.

De Fiber Clinix lijn is de nieuwste en sterkste hersteltechnologie die zich volledig focust op innerlijke en uiterlijke haarschade. Het reconstrueert het haaroppervlak en verbindt de innerlijke haarbruggen om de haarvezels terug naar hun oorspronkelijke conditie te transformeren. De Triple Bonding & C21 technologieën in combinatie met ingrediënten uit de huidverzorging maken het mogelijk om de meest beschadigde haren opnieuw te herstellen! Met de Salon Lab Analyzer is het mogelijk om de gezondheid van je haren te gaan bepalen door middel van infrarood sensors die de kwaliteit van de binnenkant van je haren kan meten en weergeven.


Authentic Beauty Concept

Bend Beauty

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x