Ahava

Ahava staat voor liefde en is ontstaan uit liefde voor de Dode Zee, haar regio, haar ingrediënten,..
De Dode Zee is de grootste bron van mineralen ter wereld en wordt ook wel de bron van de eeuwige jeugd op aarde genoemd. Het menselijk lichaam bestaat voor 4 à 5% uit mineralen, deze hoeveelheid neemt af naarmate we ouder worden en is gerelateerd aan onze levensstijl: stress, voeding, blootstelling aan de zon en milieuvervuiling. Mineralen zorgen voor een diep hydratatie en beschermen je huidelasticiteit, ze hebben een positieve invloed op belangrijke processen binnenin je lichaam. Er is zoveel meer aan de huid, dan wat je ziet.. alle producten zijn op basis van de natuurlijke wonderen van de Aarde en ontwikkeld op basis van de essentie van het menselijke lichaam. Gecreëerd om de natuurlijke eigenschappen van je huid te verbeteren op een 100% natuurlijke manier. Wanneer jouw huid de kracht krijgt om te doen wat ze van nature zou moeten doen, heeft ze onbeperkte mogelijkheden. De producten zijn allemaal huidvriendelijk met de beste ingrediënten uit de natuur, volledig vegan zonder onnodige toevoegingen en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.


De 3 grote pijlers van Ahava zijn: 

Deeper than beautiful:

Je schoonheid zit vanbinnen en komt helemaal uit jezelf. Bij Ahava streven ze ernaar om jouw natuurlijke uitstraling te ondersteunen en te doen bloeien, je uitstraling wordt niet bepaald door één of andere trend. Eerlijke en oprechte schoonheid is een missie waar ze al meer dan 20 jaar aan werken.

Ingrediënten:

Alle ingrediënten die ze gebruiken zijn natuurlijk, uitmuntend en eerlijk. Niet alleen voor jou maar ook voor de wereld. Ze geloven dat natuur en wetenschap evenwichtig moet samenwerken, op een duurzame manier. Zo worden producten nooit getest op dieren, worden alle producten verpakt Ine en recycleerbare verpakking en werken ze tijdens het productieproces met een natuurlijk, zuiverend rioolsysteem.

Dode Zee:

Ahava is het enige bedrijf aan de oevers van de Dode Zee en zien het ook als hun plicht om de regio te beschermen voor de komende generaties. De unieke omgeving biedt de beste omstandigheden voor onderzoek naar huidverbetering om een volkomen natuurlijke manier. Denk maar aan de hoge mineraalconcentratie, de hoge luchtdruk, de lage hoeveelheden van vervuiling & allergenen en het weinige UV-licht in de regio. Trouw aan de filosofie voor het beschermen van de Dode Zee en haar regio streven ze naar dat de ongerepte natuur en de delicate, natuurlijke balans van het gebied behouden blijft. Hiervoor spelen ze een actieve rol in de gemeenschap door te investeren in onderwijs en ervaring om lokale gemeenschappen te ondersteunen en het ecologisch bewustzijn te stimuleren, zo kunnen ze op een transparante & duurzame manier de wonderen van de Dode Zee tot bij jouw thuis brengen.


Authentic Beauty Concept

Schwarzkopf Professional

Bend Beauty

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x