Fibre Clinix

Fibre Clinix

De meest geavanceerde en krachtigste hersteltechnologie van Schwarzkopf Professional: FIBER CLINIX.
Door de nieuwste technologie en volledig maatwerk te combineren met specialistische ingrediënten uit de huidverzorging is het mogelijk om je haren opnieuw op te bouwen, en volledig te herstellen.
Elk Fibre Clinix Booster- & thuisverzorgingsregime is gericht op verschillende haarbehoeftes.

- Transformeert de haarvezel terug naar de oorspronkelijke staat
- Volledig te personaliseren aan ieders haarbehoefte
- De krachtigste haarherstel behandeling
- Triple bonding & C21 technologie

Fibre Clinix in-salon treatment:
- Tot 10x sterker haar
- Volledige afdichting van haarporositeit
- Herstelt de binnenste en buitenste haarstructuur tot 60 dagen


THUISVERZORGING:

Fibre Clinix Vibrancy:
Ontwikkeld met AHA om de haarkleur te beschermen en geeft kleur levendigheid en langdurige frisheid.
AHA- Alpha Hydroxy Acids is een combinatie van melkzuur en citroenzuur. In huidverzorging staat AHA bekend om het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidskleur en textuur, het deblokkeren en reinigen van poriën en het verbeteren van de conditie van de huid.

Fibre Clinix Fortify:
Ontwikkeld met niacinamide en versterkt het haar van binnenuit. Niacinamide wordt ook wel vitamine B3 genoemd. Het is een krachtige antioxidant die wordt gebruikt om de schadelijke vrije radicalen die door de omgeving worden gecreëerd te neutraliseren en om tekenen van veroudering te verminderen. Bij huidverzorging is bekend dat niacinamide de huid beschermt tegen hitte en alle ongewenste bijwerkingen ervan.

Fibre Clinix Hydrate:
Ontwikkeld met Squalane Complex en helpt het haar te hydrateren. Squalaan is een onverzadigde koolwaterstof, een heldere, kleurloze vloeistof. Bij huidverzorging is bekend dat het zeer hydraterend is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

Fibre Clinix Volumize:
Ontwikkeld met Phytokine en beidt een langdurig anti-statisch effect, controle en stabiliteit aan het haar. Phytokine is een soja-extract, gemodificeerd door biotechnologie. In de huidverzorging staat Phytokine bekend om het corrigeren van de elasticiteit van de huid en het herstellen van het diepe waterreservoir van de huid.

Fibre Clinix Tame:
Ontwikkeld met Ceramide en maakt het haaroppervlak glad en zorgt voor een anti-kroeseffect. Ceramide is een type lipide dat een natuurlijk bestanddeel van het haar is. In de huidverzorging worden Ceramiden gebruikt om de huidconditie te verbeteren en een gezonde huid barrière te herstellen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x