Bend Beauty

Bend Beauty

Het doel van Nutricosmetica is om de gezondheid van je huid van binnenuit te optimaliseren. Wat de Renew + Protect producten onderscheidt van alle andere beauty supplementen is UVA &UVB bescherming.

Waarom zou je Beautysupplementen nemen?
Door de jaren heen is er zoveel verandert en is het verzorgen van de huid aan de buitenkant alleen simpelweg niet meer genoeg voor sommige, om alle schade door externe factoren te wissen. Denk maar aan UV-schade, te weinig slaap, alcohol,…ze kunnen allemaal duidelijke sporen achterlaten op je huid. Een goede SPF factor is een must maar is niet voldoende. De klinische studie van Bend Beauty toont aan dat een dagelijkse portie van hun beautysupplement de weerstand van je huid verhoogt tegen UV-stralen in slechts 4 weken! De weerstand wordt zelfs groter bij onafgebroken gebruik van de supplementen na 8 weken, bedenk je eens wat dit kan betekenen wanneer je de softgels onafgebroken gebruikt voor 6 maand of zelfs langer!


De krachtige Renew + Protect softgels optimaliseren je huidverzorgingsroutine, verbeteren de gezondheid van je huid en beschermt ze van binnenuit tegen UV-schade.

- Verhoogt de weerbaarheid van de huid tegen UV-stralen.
- Verbetert de hydratatie van de huid.
- Optimaliseert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
- Kalmeert ruwheid & roodheden.
- Rijk aan antioxidanten voor een gezonde huid.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x