Oil Ultime Treatment

Oil Ultime Treatment

OIL ULTIME TREATMENT

REBALANCE JOUW HAAR EN GEEST

Betreed een nieuwe wereld van premium haarverzorging op basis van oliën met Oil Ultime Treatment. 

#TRUEBEAUTY of echte schoonheid is meer dan alleen een mooie buitenkant. Het gaat ook om de innerlijke harmonie die een persoon uitstraalt. Bij La Fuenté en Schwarzkopf geloven we dat ultieme schoonheid van binnenuit komt.

Geïnspireerd door moderne aromatherapie heeft Oil Ultime waardevolle essentiële oliën ontwikkeld met combinaties van kalmerende lavendel en jasmijn en verkwikkende ylang-ylang en mandarijn, waarvan bekend is dat ze het fysieke en psychologische welzijn verbeteren. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een in-salonervaring die klanten helpt te ontsnappen aan hun hectische dagelijkse routine.

Oil Ultime tilt 100% natuurlijke kostbare oliën zoals Argan-, Marula-, Rozen- en Cactusvijgolie naar een hoger niveau door ze te mengen in een verscheidenheid aan lichtgewicht formules die ontworpen zijn om alle haartypes te vernieuwen en te verfraaien. 

Rozenolie: Zorgt dat het haar soepel en zijdezacht aanvoelt

Marula olie: Hydrateert en beschermt het haar, terwijl het de handelbaarheid verbetert

Arganolie: Geeft het haar een sterke, gladde en lumineuze finish

Cactusvijgolie: Zorgt voor een intense hydratatie van zelfs het droogste en slapste haar

Het geheim achter de lichte prestaties zijn de zelfoplossende en zelfverdampende oliën die zorgen voor een krachtige verzorgingsprestatie zonder het haar te verzwaren.

De oliën omhullen het haar en vullen poreuze gebieden in de haarstructuur. Eventuele resterende olie verdampt onmiddellijk of wordt gemakkelijk uitgewassen, waardoor het haar verleidelijk zacht wordt met een schitterende, stralende glans.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x